Saturday, October 16, 2010

Aku..hari ini dan makluk halus..

Percaya tak pada makluk halus...ok aku nak story mory skit pasal benda-benda halus nih hasil daripada pengalaman aku sendiri...


Dalam bulan-bulan kebelakangan nih aku sering jer mimpi yang pelik-pelik..selalu mimpi baby/menyusukan baby/duduk dalam kawasan najis (mcm nak 'membuang hajat' tapi toilet ya rabbi punya kotor)/mimpi kubur ntah apa2/dan yang paling latest aku mimpi ada ular hitam/pastu mimpi ular hitam kecik naik kat belakang aku/pastu mimpi ular sawa...


Tulang belikat aku pun dah mula ada benda gerak2..dan aku selalu rasa ada kelibat bila time aku basuh pinggan.Nih memang aku perasan lah kalau nak kena gangguan balik memang masalah nih jadi...


Tengah aku godek-godek tenet jumpak la laman web nih ..memang rezeki ler sebab tempat rawatan nih memang hari-hari aku kena lalu memang area umah aku pun..so bali kijer terus ajak en.hubby ke pusat rawatan berasaskan Islam nih...so boleh masuk baca kat sini...http://urutdanrawat.com/

No comments: